top of page

VÅRA BOENDE

Här har vi samlat våra boende. Läs mer om dem nedan. Vill du göra en intresseanmälan? Klicka här!

thumbnail_Lejonet 5.jpg

Adress: Hamngatan 2 och Kungsgatan 1 Mariestad  

 

Centralt belägen fastighet med utsikt över ån Tidan och Vänern och i omedelbar närhet till all service. Byggår 1945 och rotrenoverad under 1980-talet där efter löpande renoverat. I huset finns 15 lägenheter och i markplan 2 lokaler, restaurang samt biograf. 

tranan3.JPG

Adress: Kungsgatan 6 Mariestad 

Centralt belägen fastighet byggd 1982. Har sedan byggåret inhyrt Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Nu har en omställning påbörjats av delar av kontorslokalerna till lägenheter. I första etappen byggs 6 lägenheter på 3e plan med egen uteplats. I övrigt innehåller fastigheten kontor och banklokal. Hiss finns i huset. Goda parkeringsmöjligheter med egna parkeringsplatser och garage.   

thumbnail_Lärkan 3.jpg

Adress:  Nygatan 5, Kungsgatan 18 och Trädgårdsgatan 19 Mariestad. 

Centralt belägen fastighet intill stadsparken och gångavstånd till all service. Ursprungligt byggår är början av 1900-talet och ombyggd 1983. Där efter har ett antal kontorslokaler byggts om till lägenheter. Idag innehåller byggnaden 9 lägenheter samt 5 lokaler i markplan. På fastigheten finns även ett gårdshus med en mindre lokal, verkstad samt förrådsutrymmen. Hiss finns i trapphuset på Nygatan 5. Parkeringar finns på innergården.  

Bilder nybyggnation 2021-2022 TRANAN 3 Plan 2 & 3

Adress: Kungsgatan 6 Mariestad 

bottom of page